Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

7 ΝΟΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ



νεμοι αλλαγής, άνεμοι πολέμου πνέουν, καθώς σαν ελπίδα λύτρωσης και ανάτασης, η γλυκιά, τρυφερή μελωδία απλώνεται στον αέρα και ανεβαίνει… όλο πιο ψηλά… 

όλο πιο βαθιά! Οι πολεμιστές της ομά;ας Ωμέγα,  οι υπερασπιστές της πίστης, βαστώντας δαυλούς ανεβαίνουν, στο ρυθμό του εμβατηρίου, το στενό ορεινό μονοπάτι, να καλέσουν τα λόγια της μάχης, τη μυστική προσευχή για απελευθέρωση απ’ τα δεσμά του ερέβους!

Το μυστήριο της προσευχής λαμβάνει χώρα μπροστά στο ιερό και η Υπεροντότητα των Ολξ-Υ-Οξ  απαντά, ευλογώντας το σπαθί του σύμπαντος του ιππότη του Θεού.

Σιγή……

Ξαφνικά, μέσα σε καταιγισμό ανέμων και κεραυνών ξεχύνεται ορμητική η Μεγάλη Μελωδία. Η πρώτη και η τελευταία. Η μεθυστική μελωδία της Μάχης που πληροί  τα πάντα! Η ηχητική υπόκρουση της Μεγάλης Μάχης και το συμπαντικό σάλπισμα του Ουράνιου Πολέμαρχου! του Πολέμαρχου  των Ελ, και το όνομά του  είναι....
Μουσηγέτης,  ο Αγνόμαντις, Αληθής, Δαφναίος, Μαντικός, Μοιραγέτης, Προόψιος,Κουροτρόφος, Ολβιουργός, Φάνης, Αλεξίκακος, Αγρέτης, Αμυκλαίος, Δειραδιώτης, Επάκυιος, Τελέστωρ,  Κάρνειος, Κιθαρωδός, Κουροτρόφος, Ογκεάτας, Πύθιος, Σπόνδιος, Δήλιος, Πήκτης,  Φωτοδότης, Ακερσεκόμης, Αειγενέτης, Σιντάλκας, Φοίβος, Φ10ΟΙΣ ,ο Πολέμαρχος των Ελ, ο Πολέμαρχος 780, ο κάτόχος του χάλκινου σπαθιου, ο φέρον της χάλκινης ιερής λογχης. ''


Επτά νότες σχηματίζουν την ακολουθία, που αφηγείται τη μάχη των αιωνίων αντιθέτων. Ένα είναι το πεδίο του Μεγάλου Πολέμου… η ψυχή! Ένα είναι το πεδίο του Μεγάλου Πολέμου… το σύμπαν! Μια θριαμβευτική, εκστατική σύζευξη είναι τούτη η σύγκρουση!

Ρήγμα στον ουρανό, τέλος του χρόνου. Τάγματα φωτός περιδινούνται και ανέρχονται στη μάχη. Ουράνιοι κιθαρισμοί και πολεμικοί τυμπανισμοί ενώνονται στη Μεγάλη Μουσική. Ένα πολεμικό τραγούδι κατακλύζει το σύμπαν στην κάθαρση της οικουμένης, στη Μητέρα των Μαχών.

Κάλεσμα στα σπαθιά,  κάλεσμα στα όπλα! Ένας προς έναν οι μαχητές  ακούν  και αποδέχονται το κάλεσμα, εφορμούν και μάχονται μέχρις εσχάτων. Σπούνε τις καταχθόνιες αλυσίδες που δεσμεύουν το νου, αντιμετωπίζουν τον τύραννο.

… και ο Μεγάλος Πόλεμος αρχίζει…

Πόλεμος για την....

Κάθαρση…

τον Θρίαμβος…


την Ελευθερία…


Το βασίλειο της απόλαυσης έφτασε.
































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...