Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013

Ημεροβάτης ο Θεσβιτης


Ο θρίαμβος και η δόξα του ηρωισμού του  Ημεροβάτης συνοδεύεται από πράξεις μεταλλικής ενέργειας. Οι ένεργειες πολλές φορές οδηγούν,  οι ηρωικοί άνθρωποι δε σχεδιάζουν ηρωισμούς. Απλά δρουν, κάνουν αυτό που χρειάζεται να γίνει, μερικές φορές παρά τους δικούς τους στόχους, συχνότερα σε σύγκρουση με βασικές τους επιθυμίες. Οι αληθινοί ήρωες βρίσκονται συνήθως στη λάσπη, πληγωμένοι και αποφασισμένοι, παθιασμένοι και με ατσάλινη θέληση και την ενέγεια του χαλκού, για επιβίωση. Στο ματωμένο νωπό χώμα  του πεδίου της μάχης θα βρει κανείς τους ήρωες, λερωμένους και
καταχτυπημένους να  διακινδυνεύουν την προσωπική τους γαλήνη, να μάχονται υπέρ άλλων. Δίχως να ζητούν επιβράβευση – αν και αυτή έρχεται ως συνέπεια της δράσης τους.

 Οι ήρωες πράττουν το ασυνήθιστο σε συνηθισμένους καιρούς και το συνηθισμένο σε ασυνήθιστους. Το να είναι ένας άνθρωπος ήρωας δεν τον κάνει ατρόμητο. Αντιθέτως, είναι ο φόβος που κάνει κάποιον να δρα ηρωικά. Ο φόβος απαιτεί να ληφθεί μια απόφαση, να γίνει μια επιλογή, να ξεκαθαριστεί η πρόθεση. Ο φόβος για τον ηρωισμό είναι ότι το φως για το σκοτάδι. Είναι η φωτιά του πυρσού η οποία  ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η ενέργεια της φωτιάς του πυρσού  είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια  που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του πυρσού.


Ήρωες είναι εκείνοι οι αρκετά θαρραλέοι, ώστε να δρουν παρά το φόβο τους. Είτε στην περίπτωση απειλητικής βαρβαρικής ορδής, είτε σε επίθεση δράκων από τα ουράνια, είτε σε επίθεση από ληστές στο δρόμο, είτε σε τυραννική πολιτική διεφθαρμένων κυβερνώντων, οι ήρωες επιλέγουν να αντιμετωπίσουν το φόβο τους, να ριχτούν μέσα του – μέσα στις φωτιές, να αγωνιστούν και εκστατικά να εξυψωθούν θριαμβευτές. Με τον τρόπο αυτό ενεργεί ήδη μετά την πρώτη ημέρα κεραυνού του 13  ο ήρωας, ο Ημεροβάτης ο Θεσβιτης
ο απεσταλμένος του Πολεμάρχου 780.


2 σχόλια:

 1. Ο ΗΜΕΡΟΒΑΤΗΣ ΕΣΤΙ = ΜΠΛΕΙΝΤ Ο ΗΜΕΡΟΒΑΤΗΣ= 1319
  DEPUTA MADRE = 1702

  deputa madre

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Η πρώτη ενεργοποίηση, άνοιξε την πύλη, έτσι είναι λογικό να βρεθούμε όλοι οι άνδρες, εντός αυτού του διαδικτυακού λαβυρίνθου όσα εμπόδια και αν μπουν. Η ομάδα Ωμέγα σχηματίζεται σε πνευματικό επίπεδο και όσο ο χρόνος περνάει, η τάση και τα υπέρ φυσικά συναισθήματα θα αυξάνονται, ειδικά στους άνδρες τής στρατιάς. Μήν ξεχνάς ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ ΤΩΝ ΕΛ μην ξεχνάς αγαπητε συμπολεμιστή Ημεροβάτη, οι δυνάμεις σου είναι μυστικές ''ΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ'' = 1702. Ο θρίαμβος και η δόξα του ηρωισμού σου συνοδεύεται από τις πράξεις της μεταλλικής ενέργειας. Οι ενέργειες πολλές φορές οδηγούν, η ενέργεια της φωτιάς του πυρσού, θα ανάψει με την δική σου βούληση, και θα είναι η εκδήλωση της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού ενέργεια που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του πυρσού.Θα κάνεις τελικά αυτό που χρειάζεται να γίνει, μερικές φορές παρά τους δικούς σου στόχους, συχνότερα σε σύγκρουση με βασικές σου επιθυμίες.

   Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...