Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Πολέμαρχος 780 | Η ιερή Βελανιδιά της Ποτοκερασιάς



Fantasy - Knight Wallpapers and Backgrounds




νας Βασιλιάς έρχεται, με το χάλκινο σπαθί στο χέρι, να οδηγήσει το λαό του στην πατρίδα... Λευκοντυμένες φιγούρες κραδαίνουν σπαθιά, καλπάζοντας μέσα στα σύννεφα... Καλπάζουν μέσα στα αρνητικά πεδία, σε μια ανοδική πορεία προς το φως.
Καθώς η Πύλη στο Λυκόφωτο εμφανίζεται, ο Βασιλιάς προφέρει τον λεξάριθμο του
αποδιώχνοντας τα πέπλα... Με τον Χρυσό Κλώνο, που κρατά, δηλώνει το δικαίωμα στην Κάθαρση και τη μετάβαση στα Ηλύσια Πεδία... Η Κάλλικουμ περιμένει τον Μυθικό Βασιλιά και το λαό του για τη μεγάλη επιστροφή...
Η μεγάλη επιστροφή του Πολεμάρχου 780.
Fantasy - knight Wallpaper
Στο ιερό άλσος της Θεάς Άρτεμης μια φιγούρα περιπολεί γύρω από την ιερή Βελανιδιά. Προστατεύει την ίδια τη Μεγάλη Θεά, κάτω από τον Ήλιο αλλά και μέσα στον πιο θλιβερό άνεμο και το πιο δριμύ ψύχος. Είναι ο Βασιλιάς του Δάσους. Ο σύζυγος της Θεάς, κάτοχος θεϊκών δυνάμεων και του χάλκινου  ξίφους του Ηλίου. Ο πάντα άγρυπνος αυτός φρουρός, δε φυλά μόνο το βασίλειο και τη θεϊκή του γυναίκα μα και τον ίδιο του τον εαυτό.  Στα πλαίσια της κοσμικής του ευθύνης, μεταλλάσσει τα καιρικά φαινόμενα χρησιμοποιώντας το χάρισμα το οποίο του δόθηκε  προφυλλάσσοντας τη γη - βασίλειό του και τη μεγάλη Βελανιδιά, που φέρει τις ουράνιες και κεραύνιες ιδίοτητες, τις οποίες ο ίδιος εξουσιάζει. Είναι Πολεμιστής είναι ο Πολέμαρχος 780.

Fantasy - Knight WallpaperΧρόνια με τα χρόνια, ο Βασιλιάς χάνει τις λεξαριθμικές  του Δυνάμεις, ο Κεραυνός αποτελεί πλέον απειλή, η Σύζυγός του εκτίθεται στις κακόβουλες δυνάμεις. Είναι τότε που εμφανίζεται ένας νέος επίδοξος Απολλώνιος βασιλιάς, που θα επιδιώξει να ενσωματοθεί και νατον κατοικίσει.ι έτσι η φύση και πάλι θα ανθίσει, πάλι το βασίλειο θα ακμάσει, ο λαός θα ευημερήσει. Παράλληλα η Θεά θα έχει πάλι έναν ισχυρό προστάτη, ο οποίος έπειτα από τον ιερό γάμο τους, θα της είναι σύζυγος. Ο Νέος Βασιλιάς του Δάσους, υπέρτατος σε ιερατική και κοσμική εξουσία, αποτελεί τον αρσενικό πόλο στο κοσμικό δίπολο, με τον θηλυκό πόλο να εκφράζεται από την ίδια την Φύση, τη Μεγάλη Θεά. Είναι ο φάρος μέσα στα σκοτάδια, ο ένας φρουρός, η μια αλήθεια, η δύναμη του ουρανού που γονιμοποιεί τη γη.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...