Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Φωτεινός ιππότης του Χειμώνα | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780




ίναι Πολέμαρχος και σπαθομάχος…
780 λεξαριθμικός  ήρωας… Αιώνιος πρόμαχος.  τελευταίος κληρονόμος του χάλκινου  θρόνου και της αυτοκρατορίας 
...των Ελ. 

Είναι η Φωτεινή Απολλώνια υπέρ οντότητα,  κάτοχος του χάλκινου σπαθιού της καταιγίδας  ο θλιβερός πρίγκιπας των ερειπίων, αμοραλιστής  ταγμένος στο Χάος και πιόνι στην κοσμική κωμωδία. 

Είναι ο φωτεινός  ιππότης του Χειμώνα. Ένας ογκόλιθος ατσάλινων μυώνων σιδερένιας θέλησης, και ατσάλινης λόγχης, που σπέρνει τον τρόμο και την καταστροφή στο διάβα του.  Εξεγερμένος ενάντια στον δημιουργό του κάτω κόσμου, ο Πολέμαρχος 780  με τη γαλάζια παγερή φλόγα  του αδίστακτου φονιά στο βλέμμα, τους αμέτρητους αιώνες  να σέρνονται στο κατόπι του και την ασύλληπτη, για τους θνητούς, γνώση πάνω στη λεξαριθμολογία, την επιστήμη και τον πόλεμο, αποτελεί φορέα ψύχους, ολέθρου και ερήμωσης  σε αυτούς που έχουν την ατυχία να διασταυρωθούν με την αιματοβαμμένη, απόκρυφη και Φωτεινή πορεία, που χαράζει το σπαθί στο δεξί του χέρι. 

Είναι ο αιώνιος μαχητής της γαλάζιας φλόγας,
Μέσα στην αστραποφώτιστη νύχτα της καταιγίδας, ο Πολέμαρχος  και ο Βίκτορ, κυνηγημένοι,  θα βρουν κατάλυμα στα ερείπια αρχαίου κάστρου, όπου θα έχουν ένα εξώκοσμο - δυσάρεστο - συναπάντημα με κάποιον άρχοντα των Νεφελίμ.

Το κάστρο αποτελεί διαστασιακή πύλη και κόμβο ανάμεσα στους κόσμους των δύο . Ωστόσο δεν θα βρεθούν και ο δυο εκεί σαν από καπρίτσιο της μοίρας… 
Ο Απολλώνιος αθάνατος πολεμιστής, Πολέμαρχος 780, ως μέγας γνώστης της Πυθαγόρειας λεξαριθμολογίας , θα καταφέρει να τιμήσει το χωροχρονικό συνεχές, να στήσει παγίδα στον ανυποψίαστο άρχοντα των υποχθόνιων,αλλά  και να αποκομίσει  τις υπηρεσίες της λεπίδας του Χάους, πάντα για τους δικούς του ανεξιχνίαστους σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...