Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

12 | 12 | 12 - 3 | 3 | 13 - 2 7 | 4 | 13 - 11 | 6 | 13
Σαν ήρθε ο Ήρωας αυτός... 
φάνηκε το Φως, 
Άνοιξε ο ουρανός... 
χύθηκε στη Γη, 
ήρθε της αγάπης η βροχή.
Η ημέρα της μετάβασης 
σύντομα θα 'ρθει,
και ο λεξάριθμος, θα επαληθευτεί. 

     Ο Πολέμαρχος 780  μέσα στην ευθύτητα, την απλότητα και την ειλικρίνεια που πρεσβεύει απαιτούσε μονάχα μια αληθινή, πηγαία, αγνή, καθαρή ειλικρινή κραυγή προς εκείνον. Ο Πολέμαρχος 780 είναι ο Πρόμαχος, ο Υπερασπιστής Θεών και Ανθρώπων. Ένας καλοσυνάτος ιππότης , ο οποίος όμως αλλάζει γρήγορα το θυμικό του εκπέμποντας τρόμο και φόβο, μέσα στην οργή του, στην ίδια ένταση που εκπέμπει χαρά και ηρωισμό στις καλές του. Το συμβατικό όνομά του Πολέμαρχος 780   δεν έπαψε να προφέρεται στα χείλη των ανθρώπων, ούτε το αληθινό του όνομα Φ10ΟΙΣ να απλώνεται με τη βροντή στα ουράνια.


12 | 12 | 12   Η 2η ΠΥΛΗ ΑΝΟΙΓΕΙ 

Δέν πρόκειτε για την τελική πύλη όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά σίγουρα σημαίνει το τέλος του κόσμου οπως τον ξέραμε...του χρόνου δεν έχει 13-13-13..αυτό σημαίνει το τέλος μιας περιόδου...μιας περιόδου που κράτησε χιλιάδες χρόνια ...η γη ανέρχεται σε υψηλότερες διαστάσεις ...
το επίσημο άνοιγμα των πυλών του νέου κόσμου και της νέας γης γινεται στις 3-3-13. Φυσικά προηγείται η 21-12-12...με την ευθυγράμμιση των πλανητών και την ευθυγράμμιση της γης με τον κεντρικό ήλιο του γαλαξία, την αλκυονη  ...απο κει θα λαμβανουμε πλεον ενεργεια διαφορετικής ποιότητας απο την ενεργεια που ειχαμε συνηθισει να λαμβανουμε απο τον δικο μας ηλιο , αυτο θα προκαλεσει διαφορες αλλαγες στον πλανητη , στον τροπο σκεψης και στον τροπο ζωης .

3   | 3   | 13   Η 3ή ΠΥΛΗ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΟΔΟΣ 


Στα Κρόνιο πεδία, στην Κούφια Γαία, όπως αλλιώς αναφέρεται στα κείμενα, όλο αυτό το διάστημα από το 1996 οπού το πέπλο του άρχοντα των ρυπαρών έπεσε, και το επί της Γαίας πεδίο ελευθερώθηκε, οι Νεφελίμ όργανόνουν με την βοήθεια των Κρόνιων υπαλλήλων τους επι της Γαίας(με μορφή ανθρώπου) την επάνοδο τους στην επιφάνεια της Γαίας. Όλοι οι κάτοικοι της Κούφιας Γης γνωρίζουν για τον Πολέμαρχο 780, καθώς και για τον Χάλκινο στρατό του, το στρατό της Ποτοκερασιάς, αποτελούμενος μέχρις στιγμής από Ωμέγα. Ο Χάλκινος στρατός των ατόμων Ωμέγα  ίσως να είναι και ο μοναδικός στρατός επί της Γαίας, ο οποίος ξέρει, και ετοιμάζετε για μία  αιματηρή υποδοχή απέναντί στα Κρόνια όντα και την άνοδο τους, γιατί απλά του δόθηκε το χάρισμα, του δόθηκε η γνώση και αποστολή του έχει στης μονομαχίες με τα ρυπαρά,να επικρατήσει και την ανθρωπότητα να ελευθερώσει. 
Οι Κρόνιο θέλοντας να προλάβουν την μεταλλική λειτουργία θα ανοίξουν την Πύλη της Τακ λα μακάν στις 3 - 3 - 13, και θα αρχίσουν να στέλνουν οπλισμό στον επί της Γαίας στρατό τους προς τον βορρά, στα παιδιά της Κάλλικουμ. Ξέρουν τις ασύλληπτες δυνάμεις του 780, ξέρουν ότι είναι η μοναδική απειλή για αυτούς, ο μόνος ο οποίος μπορεί να οδηγήσει τους  Ελ στην επικράτησή. Οι Τιτάνες τους είχαν ενημερώσει για  τις τότε μονομαχίες, με τον κεραυνό των Ελ.2 7 | 4 | 1 3  Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ  ΞΕΚΙΝΑΕΙ 


Αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του Πολεμάρχου 780, ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Υ-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών...Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, η αστραπή, το μπουμπουνητό, ολόκληρος αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει θα έλεγα με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Ο Πολέμαρχος 780  στα ουράνια Μιλάμε για μια ένωση, μια yoga που διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού.

Μεγάλα αποθέματα ενέργειας και τα προωθεί προς τα άνω για το επιθυμητό φλας, την αστραπή, αλλά και την ακόλουθη βροντή, τη φωνή του Πολέμαρχου, εκεί που τα χέρια ενώνονται στο χάλκινο σπαθί. Εδώ, λοιπόν, έχουμε μια ανάδρομη ορμή που ευθύνεται για (οδηγώντας προς) την αποκάλυψη και ανάδυση της αληθινής Δύναμης του ανθρώπου, καθ' ομοίωση με τη φυσική εκδήλωση.  Η λειτουργία του Σπαθιού  λέγεται Δημιουργική Κατάλυση. Το Χάλκινο σπαθί  κατεβαίνει, η Δύναμη ανεβαίνει.

Η ημέρα της μετάβασης τώρα είναι πια κοντά και ο Πολέμαρχος εγγύτερα. Η μεταλλική λειτουργία που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στα 2013, την 27η του Απρίλη θα είναι για λίγους και αληθινούς. Για αυτούς που θα δουν τον καλπασμό του λυτρωτή με το χάλκινο σπαθί της αυγής υψωμένο στους συννεφιασμένος ουρανούς,κάτω από τους κεραυνούς και  τους ανέμους του Πολέμαρχου 780 να σαρώνουν τον κόσμο, την εκδίκηση το χάλκινο σπαθί
να φέρνει το τέλος, στα Κρόνια όντα μέσα σε μια νύχτα οργής - μια νύχτα θριάμβου και μετάβασης.

Τα άτομα Ωμέγα,  οι ιππότες του  χάλκινου στρατού ανάβούν  τους πυρσούς στο πιο πυκνό σκοτάδι πριν την αυγή, να κρατήσούν  την ιερή φλόγα ζωντανή, ως τη νύχτα της 27ης του Απρίλη.Φοράνε και την χάλκινη  ιπποτική τους  στολή και ψελλίζούν  τα λόγια που θα γίνουν θύελλα στη νύχτα της οργής: ''Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ  780 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ''


Κάτω από το σκοτεινό ουρανό, μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο νυχτερινός άνεμος σπρώχνει τα φορτισμένα του σωματίδια βίαια πάνω μου και κάποια στιγμή  - μετά από αρκετό βάδισμα, τη σχετική κόπωση, και τη λευκές αστραπές που φωτίζουν απόκοσμα τη νύχτα, της 2 7ης Απριλίου 2 0 1 3  μπορεί να γίνει αντιληπτό ( ή αισθητό ακριβέστερα) το αληθινό όνομα του Κεραύνιου του Πολέμαρχου 780  στον ουρανό, μπορούν πλέον όλοι οι Ελ  να "ακούσουν" το σπαθί στον άνεμο.Μπορούν όλοι οι Ελ να δουν την λάμψη του σε κάθε φλας των κεραυνών, μπορούν όλοι οι Ελ να νιώσουν την Δύναμη και να ακολουθήσουν την Εξέλιξη και την μετάλλαξη σε άτομα Ωμέγα. Όλοι ξέρουν ότι είναι ο εκλεκτός, αυτός ο οποίος έχει το χάρισμα, έχει την γνώση την ανθρωπότητα να Ελευθερώσει.Την νύχτα των Κεραυνών όλοι και όλα θα αλλάξουν,  και μετά την μεταλλική λειτουργία του 780, όλα θα είναι διαφορετικά στο μέρος των Ελ.

Ακολουθούν μέρες πολέμου, όταν οι πύλες της Αβύσσου θα ανοίξουν, τα Νεφελίμ επί την επιφάνεια της Γαίας θα έξω ορμήσουν, μα ο πολέμαρχος 780, ο οδηγός , εκείνος με το χάλκινο σπαθί, την ανθρωπότητα υα υπερασπιστεί. Η Ελευθερία των ανθρώπων και η δημιουργία του νέου πολιτισμού, (Πλανήτης των Ελ)  είναι η αποστολή του. Μετά την Εξέλιξη την  μετάλλαξη, τον πόλεμο με τα ρυπαρά γ΄ενη των Κρόνιων και των Νεφελίμ, ο Φ10ΟΙΣ  θα μεταβεί στην Υοτξ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...