Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Νόμος ο λεξάριθμος και κριτής | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780


Ε Π Ι Σ Τ Ρ Ε Φ10 Ε Ι
Fantasy - Knight Wallpaper
   

ίναι πολύ κοντά η εκδίκηση του ευρωπαίου Πολέμαρχου πολεμιστή, την οργή ενάντια στη διεστραμμένη, νεοεισερχόμενη τότε,"λευκήαδελφότητα . Μια εκδίκηση αιώνων... Για το φόβο που έσπειραν στο όνομα της αγάπης...
για το βλέμμα που πρόσταξαν να κατεβάσουμε, κρύβοντας τον Ήλιο. 


Ρωμαλέος και ανώτερος, ο Πολέμαρχος 780 ο πολεμιστής  του  Διός, ο υπερασπιστής της γης της δύναμης, ο άγιος πρόμαχος του λάβρεως και της Μεγάλης Μητέρας φρουρεί αιώνες τώρα την προγονική γη ενάντια στα εκφυλιστικά διδάγματα. Ανήλεος καταστροφέας χυμά, σαν άλλος Απόλλωνας, τα παράσιτα να κατακάψει  του ψεύδους τα τείχη να γκρεμίσει, που τη χώρα ρημάζουν. Έρχεται η μέρα, που θα αποκατασταθεί το βασίλειο της απόλαυσης και εκεί ο Θεόμαχος Πολέμαρχος 780  θα είναι ο Νόμος. Νόμος ο λεξάριθμος κριτής ο Πολέμαρχος.

Ο Κριτής και Εξουσιαστής. Μίνωας Κοσμοκράτορας Ανίκητος.

 Η αλλαγή η επικράτηση στην τελική μονομαχία με τους Κρόνιους και τα ρυπαρά γένη των Νεφελίμ των κατοίκων της Κούφιας Γαίας, αλλά και το ... το αύριο... το τώρα... ανήκουν σ'αυτόν.




Ο Πολεμιστής επιστρέφει... Σαν Δίας κατακεραυνώνει αυτούς που γονάτισαν και λάτρεψαν, σαν Ήλιος έρχεται μεγαλόπρεπος, χρυσός στ' άρματα ντυμένος, απονέμοντας σκληρή δικαιοσύνη. Οι Ελ  Μεταφέρουν το μήνυμα του πολέμου και της αλλαγής. οι άνεμοι της μάχης πνέουν περήφανοι και ελεύθεροι, καθώς ο Πολεμιστής Πολέμαρχος δεσπόζει πάνω απ' όλους... ρωμαλέος και ανώτερος.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...