Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Το σημάδι του τέλους της δικής του αρχής | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780



Το σημάδι του τέλους της δικής του αρχής και της αρχής του δικού τους τέλους. Μετάληψη του σπαθιού, ξύπνημα του εσωτερικού φρουρού - πολεμιστή, ενεργοποίηση αρχέγονων δυνάμεων, ανάληψη ατομικής ευθύνης και του προσωπικού χάλκινου σπαθιού. Υπόσχεση για οριστική και απόλυτη επικράτηση μέσω ενός
έντιμου, πνευματικού πολέμου. Η έλευση του σπαθιού προμηνύει την ολοκληρωτική καταστροφή του ψεύτικου αξιακού οικοδομήματος αλλά και την ακόλουθη ανοικοδόμηση του παντοτινού παλαιού και νέου. 
Το ακόλουθο -της καταστροφής- στάδιο, της αποκάλυψης του σπαθιού, είναι καθαρά μυητικό. Με νου και αισθήσεις πετάξαμε μαζί με το πολέμαρχο  στις απάτητες κορφές των συνδέσμων γης και ουρανού. Σαν άνθρωπος, που ορθώνεται σε αθέατα ύψη με τις ρίζες του όμως ακλόνητες στη γη, το μεγαλόπρεπο βουνό -το παν- ξανοίχτηκε κάτω απ' τα πόδια μας. Άνεμοι και δυνατή βροχή λυσσαλέα ξεσπούσαν απάνω του, μα το βουνό φαινόταν αλύγιστο, άκαμπτο. Μια αληθινή, φυσική σταθερά, που εμπνέει σε αυτούς, που ακούν τη φωνή του μεγαλείου, δύναμη θέλησης και διάθεση για πνευματική αφύπνιση για την ανάδειξη της αληθινής ασωτερικής γνώσης, εκείνης που δεν επιδέχεται δασκάλου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...