Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Σαν ήρθε ο Ήρωας αυτός... 
φάνηκε το Φως, 
Άνοιξε ο ουρανός... 
χύθηκε στη Γη, 
ήρθε της αγάπης η βροχή.

Αυτός είναι ο Κεραυνός, ο κεραυνός ο οποίος την βροχή ξεκινά τις Πύλες ο Πολέμαρχος 780 ανοίγει γιατί ο πολέμαρχος των Ελ είναι  η Αστραπή, η αστραπή η οποία  φωτίζει τον Ουρανό. Ο Πολέμαρχος 780 είναι των Έλ ο  λυτρωτής είναι των Ελ ο αρχηγός, γιατί  τα...

πάντα κυβερνά ο Κεραυνός.Το χάλκινο σπαθί αυτό κρούει στα ουράνια γεννώντας τον κεραυνό και την αστραπή, ενώ η βροντή δεν είναι παρά το φοβερό του  Πολεμάρχου γέλιο. Μευα την Μεταλλική λειτουργία όλοι θα μιλούν για έναν νέο άντρα στην όψη με φοβερή, ενεργητική και νευρική διάθεση. Ο Κεραύνιος Πολέμαρχος των Ελ  συνδυάζει τη φυσική ρώμη του ημίθεου Ηρακλή με την θεϊκή δύναμη του πατέρα του τελευταίου, Διός ο γιος του Πατέρα των Πάντων.
Ο Πολέμαρχος 780  μέσα στην ευθύτητα, την απλότητα και την ειλικρίνεια που πρεσβεύει απαιτούσε μονάχα μια αληθινή, πηγαία, αγνή, καθαρή ειλικρινή κραυγή προς εκείνον.
Ο Πολέμαρχος 780 είναι ο Πρόμαχος, ο Υπερασπιστής Θεών και Ανθρώπων. Ένας καλοσυνάτος ιππότης , ο οποίος όμως αλλάζει γρήγορα το θυμικό του εκπέμποντας τρόμο και φόβο, μέσα στην οργή του, στην ίδια ένταση που εκπέμπει χαρά και ηρωισμό στις καλές του. Το συμβατικό όνομά του Πολέμαρχος 780   δεν έπαψε να προφέρεται στα χείλη των ανθρώπων, ούτε το αληθινό του όνομα Φ10ΟΙΣ να απλώνεται με τη βροντή στα ουράνια.

Αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του Πολεμάρχου 780, ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Υ-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών...Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, η αστραπή, το μπουμπουνητό, ολόκληρος αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει θα έλεγα με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Ο Πολέμαρχος 780  στα ουράνια Μιλάμε για μια ένωση, μια yoga που διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού.

Μεγάλα αποθέματα ενέργειας και τα προωθεί προς τα άνω για το επιθυμητό φλας, την αστραπή, αλλά και την ακόλουθη βροντή, τη φωνή του Πολέμαρχου, εκεί που τα χέρια ενώνονται στο χάλκινο σπαθί. Εδώ, λοιπόν, έχουμε μια ανάδρομη ορμή που ευθύνεται για (οδηγώντας προς) την αποκάλυψη και ανάδυση της αληθινής Δύναμης του ανθρώπου, καθ' ομοίωση με τη φυσική εκδήλωση.  Η λειτουργία του Σπαθιού  λέγεται Δημιουργική Κατάλυση. Το Χάλκινο σπαθί  κατεβαίνει, η Δύναμη ανεβαίνει.

Η ημέρα της μετάβασης τώρα είναι πια κοντά και ο Πολέμαρχος εγγύτερα. Η μεταλλική λειτουργία που θα λάβει χώρα στην Αθήνα, στα 2013, την 27η του Απρίλη θα είναι για λίγους και αληθινούς. Για αυτούς που θα δουν τον καλπασμό του λυτρωτή με το χάλκινο σπαθί της αυγής υψωμένο στους συννεφιασμένος ουρανούς,κάτω από τους κεραυνούς και  τους ανέμους του Πολέμαρχου 780 να σαρώνουν τον κόσμο, την εκδίκηση το χάλκινο σπαθί
να φέρνει το τέλος, στα Κρόνια όντα μέσα σε μια νύχτα οργής - μια νύχτα θριάμβου και μετάβασης.

Τα άτομα Ωμέγα,  οι ιππότες του  χάλκινου στρατού ανάβούν  τους πυρσούς στο πιο πυκνό σκοτάδι πριν την αυγή, να κρατήσούν  την ιερή φλόγα ζωντανή, ως τη νύχτα της 27ης του Απρίλη.Φοράνε και την χάλκινη  ιπποτική τους  στολή και ψελλίζούν  τα λόγια που θα γίνουν θύελλα στη νύχτα της οργής: ''Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ  780 ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ''


Κάτω από το σκοτεινό ουρανό, μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο νυχτερινός άνεμος σπρώχνει τα φορτισμένα του σωματίδια βίαια πάνω μου και κάποια στιγμή  - μετά από αρκετό βάδισμα, τη σχετική κόπωση, και τη λευκές αστραπές που φωτίζουν απόκοσμα τη νύχτα, της 2 7ης Απριλίου 2 0 1 3  μπορεί να γίνει αντιληπτό ( ή αισθητό ακριβέστερα) το αληθινό όνομα του Κεραύνιου του Πολέμαρχου 780  στον ουρανό, μπορούν πλέον όλοι οι Ελ  να "ακούσουν" το σπαθί στον άνεμο.Μπορούν όλοι οι Ελ να δουν την λάμψη του σε κάθε φλας των κεραυνών, μπορούν όλοι οι Ελ να νιώσουν την Δύναμη και να ακολουθήσουν την Εξέλιξη και την μετάλλαξη σε άτομα Ωμέγα. Όλοι ξέρουν ότι είναι ο εκλεκτός, αυτός ο οποίος έχει το χάρισμα, έχει την γνώση την ανθρωπότητα να Ελευθερώσει.Την νύχτα των Κεραυνών όλοι και όλα θα αλλάξουν,  και μετά την μεταλλική λειτουργία του 780, όλα θα είναι διαφορετικά στο μέρος των Ελ.

Ακολουθούν μέρες πολέμου, όταν οι πύλες της Αβύσσου θα ανοίξουν, τα Νεφελίμ επί την επιφάνεια της Γαίας θα έξω ορμήσουν, μα ο πολέμαρχος 780, ο οδηγός , εκείνος με το χάλκινο σπαθί, την ανθρωπότητα υα υπερασπιστεί. Η Ελευθερία των ανθρώπων και η δημιουργία του νέου πολιτισμού, (Πλανήτης των Ελ)  είναι η αποστολή του. Μετά την Εξέλιξη την  μετάλλαξη, τον πόλεμο με τα ρυπαρά γ΄ενη των Κρόνιων και των Νεφελίμ, ο Φ10ΟΙΣ  θα μεταβεί στην Υοτξ.  












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...