Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Η ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΩΜΕΓΑ | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780



Ο Κώδικας της τιμής του ιππότη της Ωμέγα, του Χάλκινου στρατού του Πολέμαρχου 780.
Η τήρηση του κώδικα της τιμής ήταν το σημαντικότερο για έναν πολεμιστή του Χάλκινου στρατού, της ομάδας Ωμέγα του Πολέμαρχου 780. Οι Ωμέγα που πίστευαν στην Ειμαρμένη, δηλαδή το κάρμα–, είχαν καταφέρει να επιβάλουν στην κάστα τους έναν δικό τους, ιδιαίτερο τρόπο
ζωής και δεν δίσταζαν να κάνουν οτιδήποτε, ακόμα και να θυσιαστούν, προκειμένου να εγκαταλείψουν 
τον επίγειο κόσμο με το «κεφάλι ψηλά».


Είναι ενδιαφέρον, όμως, να τονίσουμε πως και η γυναίκα Ωμέγα έχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην ανδροκρατούμενη αυτήν ομάδα τον Χάλκινο στρατό, η οποία –κακά τα ψέματα– συνεχίζει ακόμη να μας εντυπωσιάζει.Πολεμιστές και πολεμίστριες των Ελ, όλοι μαζί όπως λένε τα κείμενα της Κάλλικουμ, πλάι στον "Έναν" τον  Πολέμαρχο Φ10ΟΙΣ 780, ενσαρκωμένο Όλξ-ι-οξ σε σώμα Ελ,  απο τον πλανήτη της πύρινης βροχής θα φέρουν την λύτρωση για ολόκληρο το ανθρώπινο είδος. 



Ο καιρός όπου οι Πύλες της Αβύσσου θα ανοίξουν, ''όπως λέει και η Αποκάλυψη'' έφτασε, και οι Κρόνιες ακρίδες με τις δηλητηριώδεις ουρές έξω στην επιφάνεια της Γαίας θα ορμήσουν, μα θα είναι εκεί αυτός, με το Χάλκινο σπαθί, το σπαθί του σύμπαντος, το σπαθί της Μήτρας των Ολξ-Ι-οξ.  Ο Πολέμαρχος 780 και οι Αρχάγγελοι Στρατηγοί του, έχουν το χάρισμα, έχουν την γνώση, και την ανθρωπότητα από τα Κρόνια όντα θα Ελευθερώσουν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...