Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΙΕΡΟθΥΤΗΣ 1102 |Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ 780


 Ιεροθύτης, είναι το πιο σημαντικό άτομο Ωμέγα του Χάλκινου Στρατού του 780. Σύμφωνα με τις γραφές του σύμπαντος ο πολυμήχανος Ιεροθύτης, θα είναι ο εφευρέτης και κατασκέπαστης του του όπλου Ηχώ ένα 'οπλο με το οποίο οι Ελ θα πάρουν πολλές μάχες στο πεδίο από τα Κρόνια όντα μετά την άνοδο των Κρόνιων ακριδών.Ο Ιεροθύτης δεν είναι μόνο ένας καταπληκτικός ερευνητής εφευρέτης, είναι ίσως περισσότερο ακόμη ικανος στο πεδίο
της μάχης. 


Ειδικά μετά την ενσάρκωση του Αρχαγγέλλου αλλά και την ερωτική του ένωση με την Ενλόρ-Ιλξ οι δυνάμεις του και οι ικανότητες του αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο ξεφεύγοντας εντελώς από τα Γήινα επίπεδα.




Ο Ιεροθύτης θα είναι ο τελευταίος από τους Στρατηγούς του Πολέμαρχου 780   , ο οποίος θα ενεργοποιηθεί, και αυτό θα γίνει σχεδόν 25 μέρες πριν από την Μεταλλική λειτουργία και η πράξης και όλη η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί κατά την διάρκεια της ύπνωσης.Ωστόσο ο Πολέμαρχος του παρουσιάστηκε πολύ πριν από την ενεργοποίηση του ως κοινός θνητός και η επαφή με τον Πολέμαρχο των Ελ έγινε. 
Ο Ιεροθύτης το επόμενο διάστημα έπειτα από την γνωριμία του με τον Φ10ΟΙΣ, έπεσαι λόγο της μη ενεργοποίησης του σε μία Κρόνια παγίδα από ομογενή Κρόνιο Κλώνο, ο οποίος τον έβγαλε εκτός του πνευματικού του πεδίου με σκοπό να κτυπήσει την ομάδα Ωμέγα και τους άνδρες του 780 πριν γίνει η ενεργοποίησης και η Μεταλλική Λειτουργία. Είναι σαν ένας αγώνας ταχύτητας μεταξύ των ενεργειών,  Κρόνιων και Απολλώνιων. Τελικά μετά από λίγο καιρό μπόρεσε να δει ξεκάθαρα πία την αλήθεια του, μπόρεσε να νιώσει την ανοδική πορεία ενέργειας των πυρσών, μια ενέργεια η οποία αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργεια και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του, ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Ι-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών. Έτσι χρειάστηκε λοιπόν και η Θεϊκή παρέμβαση για να μπορέσει ο Ιεροθύτης να αφυπνιστεί και τελικά να κατανόησε πλήρως και το σχέδιο του υποχθόνιου Κρόνιου Κλώνου και να κάνει την σωστή επιλογή, την επιλογή θέλημα του Πολέμαρχου 780.

Πολύ αργότερα όπως λένε τα κείμενα της Κάλλικουμ στους καιρούς της Γαλήνης η κόρη του Ιεροθύτη θα παντρευτεί  με τον γιο του Πολέμαρχου 780.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...