Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

KPYΣΤΑΛΛΩΣHΣ | ΩMEΓA





ταν οι Πύλες της Αβύσσου ανοίξουν, και τα Κρόνια όντα επι της Γαίας εξώ- ορμίσουν, θα έχει ήδη η Ενεργοποίησης
πραγματοποιηθει, και οι Ελ, θα έχούν καλά εξόπλιστει.Θα διαθέτουν την Κρυστάλλωσης  (Φους ρο Νταχ) των Ολξ-Ι-Οξ, οι Ελ της Γης.         
    Η Κρυστάλλωσης το κινούμενο ενεργειακό φως, είναι στην φύσις όλων των Ελ. Αλλά με την Κρόνια ύπνωσις, κατάφεραν να το σβήσουν οι Κρόνιοι από τους περισσότερους Ελ, ενώ ταυτόχρονα εκείνοι πειραματίστηκαν πάνω στην Κρυστάλλωσις, χωρίς φυσικά να μπορέσουν να πετύχουν. Μόνο ο Χάλκινος στρατός της Κάλλικουμ, του Πολέμαρχου 780, και η ομάδα Ωμέγα μπορεί να χρησιμοποιήσει και να κατανοήσει πλήρως την Κρυστάλλωσης, το μεγαλύτερο ίσως ενεργειακό όπλο ενάντια στους υποχθόνιους Κρόνιους.   
   Η Κρυστάλλωσης  (Φους ρο Νταχ) είναι  η ενέργεια των Ωμέγα η οποία θα μπορέσει να αξιοποιηθεί σωστά μέτα την νύχτα της Μεταλλικής λειτουργίας, μετά την νύχτα της ενεργοποίησης.   Κρυστάλλωσης (Φους ρο Νταχ) είναι 3ης Μεταλλικές  ενέργειες, οι οποίες ενώνονται γύρω από τον άξονα του Ελ, σε μία πανίσχυρη ενέργεια, την Κρυσταλλική αρμονία, Δύναμη - -Ισορροπία - ώθηση .














Δύναμη 
Δύναμη μεγαλύτερη απ' την αγάπη και το μίσος
Η δύναμη του Ελ να νιώθει την  δύναμη του χαλκού, το θρίαμβο του ατσαλιού, την δύναμη να αψηφά, να πολεμάει και να νικητής να 'ναι  στο πλάι πάντα, του Πολεμάρχου 780. Η δύναμη της Κρυστάλλωσης του ανέμου,  γιατι κανείς δε μπορεί τη δύναμη να πολεμήσει, κανείς δε μπορεί τον άνεμο να νικήσει.


Ισορροπία
Ομοίως, έχουμε την χάλκινη ενέργειακη ισορροπία και την μεταλλική λειτουργία που ανελίσσεται γύρω από τον άξονα του Ελ.  Ο χαλκός και η ενέργεια των Ολξ-Ι-Οξ με τον οποίο θα ενωθεί θριαμβευτικά κατά την Κρίση των Θεών...
Η καθαρή ενέργεια που ανηφορίζει στην ατμόσφαιρα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσης ανηφορίζουσα ερωτική ενέργεια του ανθρώπου, ενώ ο κεραυνός, αυτός ο οργασμός της φύσης μέσα σ' ένα φλας, μοιάζει θα έλεγα με τη λυκοφώτιστη ύπαρξη. Μιλάμε για μια ένωση ενεργειών, Φους ρο Νταχ που διεγείρει ψυχικά και ανατάσσει το ανθρώπινο πνεύμα, δια του... κεραυνού.

Ώθηση
Αντίθετα με αυτό που νομίζουμε ότι βλέπουμε, την Κρυστάλλωσης δηλαδη να κινήτε πρός τα Κρόνια όντα, στην ουσία ο κεραυνός ανεβαίνει από τη θετικά φορτισμένη γη προς τον αρνητικά φορτισμένο αέρα και ουρανό. Η αστραπή είναι η εκδήλωση αυτής της λευκόφωτης ένωσης γης και ουρανού για μια φευγαλέα στιγμή. Η ενέργεια Φους ρο Νταχ συσορεύεται και ωθήτε απο τον Ωμέγα πρός τον εχθρό, σε σπυροηδη ενεργεια. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...