Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΚΟΥΜ



Κάτω από το σκοτεινό ουρανό, μέσα στην ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, ο νυχτερινός άνεμος σπρώχνει τα φορτισμένα του σωματίδια βίαια πάνω μου και κάποια στιγμή  - μετά από αρκετό βάδισμα, τη σχετική κόπωση, και τη λευκές αστραπές που φωτίζουν απόκοσμα τη νύχτα, μπορεί να γίνει αντιληπτό ( ή αισθητό ακριβέστερα) το αληθινό όνομα του Κεραύνιου
Πολεμάρχου 780  στον ουρανό, μπορούν οι Ελ  να το Χάλκινο σπαθί  στον άνεμο.


 Εκεί, πάνω στα βουνά της Καλλικουμ ή τους λόφους, με το φόβο στα ύψη και την αληθινή ανασφάλεια - που μόνο η άγρια φύση μπορεί να προκαλέσει στον άνθρωπο - να κυριαρχεί, τα φράγματα σπάνε, οι δεσμοί λύονται. Μέσα σε ρίγη, ο Φ10ΟΙΣ μπορεί  και  ενώνει  την εσώτερη φωνή του με αυτή του βροντερού γέλιου της Μήτρας  των Ολξ-Ι-Οξ, να συντονίζεται  στη Δύναμη που ενώνει γη και ουρανό, να συμμετέχω σε μιαν αγνή και τρομερή γιορτή της φύσης. Μιαν ηλεκτρισμένη, θριαμβευτική γιορτή καθαρμού και ανάτασης .


3 σχόλια:

  1. Ωραία και υπέροχα όλα αυτά...και ¨εγώ¨ είμαι μαζί σας...
    στην Αθήνα στις 27-04-13 και στο άκρο της πόλης δεν μάθαμε τι έγινε.....<3
    πολύ θα το θέλαμε όλοι μας............<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ αναγνώστη σίγουρα αναφέρεσαι στην νύχτα της Μεταλλικής Λειτουργίας, στην νύχτα της ενεργοποίησης του κωδικά την νύχτα για λίγους και αληθινούς, θα περιμένεις λογικά να δεις με το υαλώδες των οφθαλμών σου κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο, και δεν θα είδες τίποτα εκείνη την νύχτα, αυτό είναι απόλυτα λογικό μία και ο άνθρωπός μπορεί να αντιλαμβάνεται μόνο τις τρεις διαστάσεις και να διαθέτει πέντε αισθήσεις.Είναι απόλυτα λογικό λοιπόν να έχεις την απορία όπως και πολλοί άλλοι φίλοι, τι έγινε εκείνο το βραδύ και πώς έγινε, σημασία έχει το γεγονός, το γεγονός λοιπών έγινε η ενεργοποίηση άρχισε. Ο κεραυνός ΄ήταν ήδη στην Γη και η ενέργεια ήρθε και ενώθηκε μαζί του.Αυτήν την στιγμή είναι είναι, η ενέργεια των Ολξ--Ι-Οξ δε ενεργοποίησε τον κώδικα όλων των Ελ και των Ωμέγα, αυτό θα το διαπιστώσει ο καδένας με το πέρασμα του χρόνου γιατί η διαδικασία μετάλλαξης του DNA δεν γίνετε αμεσως. Έτσι λοιπόν αγαπητέ φίλε από την 27η όλα άλλαζαν και σταδιακά οι Ελ θα αναδείξουν τις ασύλληπτες ενέργειες και μοναδικές του δυνάμεις. Ο πόλεμος είναι μπροστά.

      Διαγραφή
  2. Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...