Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΙΟΞ-ΛΥΤΞ


ΙΟΞ-ΛΥΤΞ  930 
Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Όλα ξεκίνησαν...

Πριν από 98.502,8 ΟξΦι (1 Οξφι = 45 Γήινα έτη) στον πλανήτη 
ΙΟΞ-ΛΥΤΞ 930  στον πλανήτη της πύρινης βροχής. 
Στον πλανήτη  τα απίστευτα όμορφα τοπία και εικόνες αλλά  και  o εκεί πολιτισμο;, δύσκολα μπορούν να περιγραφούν με λέξεις και να γίνουν απόλυτα κατανοητές στον άνθρωπο και σε κάθε άλλο είδος-οντότητα του σύμπαντος.Φυσικά όλα θα γίνουν πολύ πίο κατανοήτα για τους Ελ μέτα την νύχτα της Μεταλλικής Λειτουργίας, μετά την νύχτα
του κεραυνού. 

Ένα χαρακτηριστικό του πλανήτη είναι η πύρινη βροχή, 
το ψιλόβρόχο αν θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε με λεπτές δέσμες φωτός ενέργειας και φωτιάς, ένα φαινόμενο το οποίο πραγματοποιείτε πολλές  φορές κατά την περιστροφή του, η  μία πλήρη περιστροφή του πλανήτη ονομάζετε Υλχυ και αντιστοιχεί με 9 γήινες περιστροφές της Γαίας.


Στον τρεις φορές μεγαλύτερο πλανήτη από την Γαία, Ιόξ-Λύτξ κατοικεί η υπέρ-φυλή του Σύμπαντος, οι Ολξ-I-οξ, μια φυλή με ασύλληπτες για τον ανθρώπινο νου ικανότητες και ιδιότητες, μία φυλή η οποία δεν περιορίζετε από τις τρεις διαστάσεις και τις πέντε αισθήσεις, όπως οι άνθρωποι, οι γήινοι και  εξωγήινοι. Οι Ολξ-i-οξ λειτουργούν κυρίως ενεργειακά και τηλεπαθητικά αν μπορούσαμε να προσδιορίσουμε κατά κάποιο τρόπο τις ιδιότητες και τις μοναδικές τους ασύλητες ικανότητες.

Στον πλανήτη Ιόξ-Λύτξ τον πλανήτη της πύρινης βροχής,  υπάρχουν 219 υπέρ-πολιτείες,
στην κεντρική και μεγαλύτερη υπέρ-πολιτεία, με το όνομα Εορντα εδρεύει η θηλυκή υπέρ οντότητα, η μήτρα των Ολξ-Υ-οξ. Στην πόλη Εορντα  επίσης βρίσκετε και το ιερό χάλκινο σπαθί,η ιερή χάλκινη λόγχη σύμβολό της γαλαξιακής ειρήνης και αρμονίας. Με την λόγχη κόβετε ο ομφάλιος λώρος των νέων υπέρ- οντοτήτων από την μήτρα.

Ηγέτης - αρχηγός των Ολξ-ι-οξ είναι μια θηλυκή υπέρ- οντότητα  η θεά ΟΣΞΙΣ ΕΝΛΟΡ (OSXIS ENLOR), η μήτρα, η οποία αυτή και οι υπόλοιπες κατώτερες από αυτήν, μήτρες- ηγερίες των 219 περίπου  πόλεων του πλανήτη, αναπαράγουν το  υπέρ είδος τους δημιουργώντας το φαινόμενο Genesis των Ολξ-ι-οξ, και την δημιουργία νέων υπέρ-οντοτήτων.Οι Όλξ-ι-οξ αν μπορούμε να τους προσδιορίσουμε είναι ενεργειακές υπέρ- οντότητες διαφάνειας  οι οποίες αντί να ντύνονται με ενδύματα όπως οι άνθρωποι μπορούν να κατοικούν σε οποιοδήποτε καλούπι, δερμάτινο χιτώνα, οποιασδήποτε οντότητας οποιουδήποτε γαλαξία στο σύμπαν και στους παράλληλους σε αυτούς κόσμους.






Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΡ ΓΑΛΑΞΙΑΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ 
Η ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ 


       Το 3.417 ΟξΦι στον Γαλαξία οι Ολξ-ι-οξ βρίσκονται σε  υπέρ γαλαξιακό πόλεμο με αλλά δύο υπέρ-είδη του σύμπαντος, τους Κρόνιους Δράκοντας, και τους Ακανμπατ. Θέλοντας να επιβάλουν την αρμονία και πάλι στο Σύμπαν μεταξύ των κόσμων και των πολιτισμών.
      Μετά από 3 περίπου Οξφι (126,2 χρόνια) ο πρώτος υπέρ γαλαξιακός πόλεμος έληξε, και η υπέρ φυλή  του σύμπαντος τα  κατάφερε, και επέβαλε και πάλι  την ενεργειακή αρμονία.
Αυτό το πέτυχαν καταστρέφοντας τα γαλαξιακά τάγματα των Ακανμπατ και τον πλήρη περιορισμό των Κρόνιων Δρακονιανών, με την αιχμαλώτιση τους στις ενεργειακές φυλακές της Υοτξ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...