Κυριακή, 28 Απριλίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ


ΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ 
Η νύχτα παίρνει φωτιά από τους πυρσούς των Ωμέγα. Το δάσος ολόγυρα λάμπει, το χιόνι αντανακλά, τη φύση έχει στήσει άγρια μα σιωπηλή γιορτή. Μια ανάσα τους  χωρίζει απ' τον όλεθρο κι όμως γελάμε περιφρονητικά, καθώς υψώνουμε τα Χάλκινα σπαθιά, με τον απόηχο να σβήνει

ανάμεσα στις κυράδες μας, τις βελανιδιές.
Ναι, εδώ θα μείνουμε... ξάγρυπνοι να φρουρούμε.
Οίκος μας είναι η Κάλλικουμ, Εδώ, στον ναό της λησμονιάς, ο Χρόνος θα αγγίξει ευσπλαχνικά τη Φρουρά του Χάλκινου στρατου ...του Πολέμαρχου Φ10ΟΙΣ των Ελ.  


Ηρωικές στιγμές στα πεδία των μαχών, το ατσάλινο ήχο  των Χάλκινων  σπαθιών τους, το ανέμισμα των λαβάρων τους, το αίμα των εχθρών τους, οι πολεμικές τους κραυγές που ισοπεδώνουν το ηθικό τους, οι απαστράπτοντες ηλιακοί τους  αδελφοί Ολξ-Ι-Οξ που εφορμούν στο πλάι τους ...
...ας στιγματίσουν ανεξίτηλα την νέα αυτή εποχή των Ελ, μετα την ενεργοποίηση της 27ης του Απρίλη, Νύχτα της Μεταλλικής Λειρουργείας.  
Ο Ιππότης της Κάλλικουμ  περιπλανήθηκε με το Χάλκινο σπαθί του στο χέρι στα απάτητα μονοπάτια και στα ξεχασμένα πεδία της Κάλλικουμ παραμένοντας στην αφάνεια για χρόνια. Συγκρούστηκε με θρυλική δύναμη, στη μάχη που έμεινε στα χρονικά ως η Νύχτα του Πολέμου και πέρασε στη λήθη θελημένα, να λησμονηθεί από τον κόσμο της μεταλλικής μόδας και του επιφανειακού κατευθυνόμενου μεταλλικού γούστου και  την αληθινή δύναμη της μεταλλικής  ενεργειας των Ολξ-Ι-Οξ. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...