Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

YΠEPθEPMANTHP 1198 | O MOYΣIKOΣ TOY ΠOΛEMAPXOY 780


Υιός του Ήλιου 
ο Υπερθερμαντηρ, 
ο τοπικιστής μουσικός 
του Πολέμαρχου των Ελ, ενεργοποιήθηκε το 2001. 
Ο Υπερθερμαντηρ ήταν απογοητευμένος από τις ένοχες αλήθειες του Διαστημόμετρον, και πήρε την απόφαση να
κάνει το δέκατο τρίτο βήμα πέρα από την όχθη της χρονολίμνης. Ο Υπερθερμαντηρ ήταν η σταγόνα η οποία θα ξεχείλιζε το ποτήρι. 



Έτσι τότε πήγε με το μουσικό όργανο περασμένο στον ώμο του, πιο πέρα από την γέφυρα, και στάθηκε κάτω από τα κλαδιά του ιερού δέντρου, τα κλαδιά της Ιερής βελανιδιάς,  σε έναν τόπο ερημικό, σε έναν τόπο ηλιόλουστο, όπου ο ήλιος έλουζε το πρόσωπό του, πήγε εκεί για να ηρεμήσει και να παίξει τις μουσικές δόνησης και την μελωδία του.Μία μελωδία η οποία είναι πολύ πιο δυνατή από τις αισθήσεις του ανθρώπου. 

Η μελωδία του Υπερθερμαντηρ δονεί τις μεμβράνες των τυμπάνων, και ο ήχος γίνετε εικόνα, η εικόνα αυτή γίνετε ορατή από το υαλώδες του οφθαλμού των Ωμέγα, των Ελ και γενικά των λίγων και αληθινών. 


Ενώ ο Υπερθερμαντηρ εκστασιάζεται από την ίδια την μουσική του κάτω από το κλαδί της ιερής βελανιδιάς κοντά στο γεφύρι, ο καιρός αλλάζει, τον Ήλιο κρύβουν τα σύννεφα, η μπότα και η καταιγίδα είναι κοντά. Τα σύννεφα κρύβουν τον Ήλιο, όμως ο Ήλιος είναι εκεί και παίζει μουσική, το μόνο φως στην έρημη αυτή περιοχή είναι ο ίδιος ο Υιός του Ηλίου ο Υπερθερμαντηπ 1198 ο οποίος εκστασιασμένος τραγουδάει το μουσικό κομμάτι για την αγαπημένη του λέγοντας της να μην κλαίει. 

Η καταιγίδα δυνάμωσε αυτός όμως παραμένει εκεί, κάτω από το κλαδί, ξέρει ότι ο κεραυνός είναι κοντά, ξέροντας ότι το Φλας των Ολξ-Ι-Οξ θα του χαϊδέψει σε λίγο την πλούσια κόμη του. Και όντος έτσι γίνετε η ανοδική ενέργεια του κεραυνού με την καθοδική πορεία γύρω από τον άξονα τον ακουμπά  και το πάνω μέρος του πήρε φωτιά όμως η φωτιά αυτή δεν έκαιγε αλλά φώτιζε ήταν η ενέργεια των Ολξ-ι-οξ ήταν η ενεργοποίησης του Υπερθερμαντηρ. Μέχρι τις μέρες μας τα μαλλιά του στο σημείο εκείνο δεν ξανά φύτρωσαν όμως το πεδίο και η αντίληψη μετα την μελοδική ενεργοποίηση αυξήθηκε. Το υαλώδες του οφθαλμού του και οι μεμβράνες των τυμπάνων του και οι κεραίες δυνάμωσαν και είναι έτοιμος για την απόχη όπου οι Κρόνιες Πύλες θα ανοίξουν και τα Κρόνια γένη στην επιφάνεια της Γαίας θα εφορμήσουν, είναι πάντα στο πλευρό του Πολέμαρχου 780 και από ευγνωμοσύνη για το χάρισμα αυτό, του υποκλίνεται σε κάθε ευκαιρία, ο Υιός του Ηλίου ο Υπερθερμαντηρ .                


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...