Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΣΠΑΘΙ ΩΜΕΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780

Στέγη δεν έχουν και το σπίτι τους είναι ο διαλογισμός. / Δύναμη θεϊκή διαθέτουν πέρα από την τιμιότητά τους. / Πλούτη δεν έχουν πέρα από την ακλόνητη υπακοή τους. / 
/Δεν έχουν εξουσία μαγική, μα η δύναμη του χαρακτήρα
είναι η μαγεία τους. / Κορμί δεν έχούν, κορμί είναι η ανδρεία τους. / Δεν έχουν μάτια γιατί τα μάτια τους είναι ο κεραυνός. / Δεν έχουν αυτιά γιατί τα αυτιά τους είναι η ευαισθησία. / Δεν έχουν άκρα γιατί η γρηγοράδα είναι τα χέρια και τα πόδια τους. / Δεν έχουν νόμους, νόμος τους είναι η άμυνά τους. 



Στρατηγική δεν έχουν, μα το δικαίωμα να σκοτώνουν τα Κρόνια όντα Νεφελίμ  είναι η προστασία της στρατηγικής τους. / Σκοπό δεν έχουν γιατί της ευκαιρίας το ενστικτώδες άρπαγμα είναι ο σκοπός τους. / Θαύματα δεν μπορούν να κάνουν, μα η υποταγή στον νόμο είναι το θαύμα τους.



Αρχές δεν έχουν γιατί αρχή μου είναι η προσαρμοστικότητά τους σε όλες τις καταστάσεις. / Δεν έχουν  τακτική γιατί η πληρότητα και η κενότητα  είναι η τακτική τους. / Φίλους δεν έχουν γιατί η λογική είναι ο φίλος τους. / Δεν έχουν εχθρούς γιατί η αφροσύνη είναι ο εχθρός τους. / Δεν έχουν αρματωσιά γιατί αρματωσιά τους είναι η ευμένεια. / Δεν έχουν κάστρα γιατί το ατάραχο πνεύμα τους είναι το κάστρο μου. / Σπαθί δεν έχουν γιατί σπαθί τους είναι του πνεύματός τους το όνειρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...