Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΥΟΤΞ 22 έτη φωτός απο τον πλανήτη του Πολεμάρχου 780

ΥΟΤΞ
Fantasy - Landscape Wallpaper



σο σίγουρα μια φυλακή κλέβει από έναν άνθρωπο την ελευθερία του να διαλέγει ο ίδιος τις κινήσεις και τις πράξεις του, τόσο σίγουρα τον γδύνει από την αξιοπρέπεια ενός...
ανεξάρτητου ατόμου. 






ΠΛΑΝΗΤΗΣ: ΥΟΤΞ 
ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  ΦΥΛΑΚΗ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ  
Sci Fi - City WallpaperΟ Πλανήτης ΥΟΤΞ φυλακή ενέργειας των υπέρ-οντοτήτων απέχει 22 έτη φωτός από τον   ΙΟΞ-ΛΥΤΞ. Στόν πλανήτη ΥΟΤΞ οι φυλακές στην ουσία χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φόρα μετά τον πρώτο υπέρ γαλαξιακό πόλεμο. Μέχρι τότε ο πλανήτης αποτελούσε τον πλανήτη οπού εξοριζόντουσαν για παραδειγματισμό όσοι Ολξ-υ-οξ πήγαιναν ενάντια στην γενική αρμονία, εντός των 219 πόλεων του ΙΟΞ-ΛΥΤΞ
Ο  Υοτξ επιλέχτηκε για αυτόν τον σκοπό και είδικα για το γεγονός ότι η ατμόσφαιρα του πλανήτη, απενεργοποιεί όλες τις ενέργειές  των υπερ- όντων του σύμπαντος, για τον λόγο αυτό ονομάστηκε και πλανήτης φυλακή Υοτξ.

Φ10υλακή


Η φυλακή μπορεί να είναι μια βρωμερή τρύπα, βυθισμένη σε κάποιο ξεχασμένο μπουντρούμι. Μπορεί να είναι μια βασιλική σουίτα, παρέχοντας κάθε άνεση και πολυτέλεια. Ανεξαρτήτως κύρους ή επιπέδου διαμονής, κάθε φυλακή στερεί στους έγκλειστούς της δύο ανεκτίμητα δικαιώματα - την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 



Για κάθε φυλακή υφίσταται μια μορφή φραγμού. Μια σκουριασμένη αλυσίδα, ένας σάπιος τοίχος, ένας βλοσυρός φρουρός ή ίσως μονάχα ένας υπάκουος μα πιστός στο καθήκον φροντιστής στην πόρτα. Κάποιος ξεκάθαρος φραγμός επιβάλλει τη βούλησή του πάνω στον φυλακισμένο, λέγοντάς του "ως εδώ μπορείς να πας μα όχι παραπέρα, μέχρι τόσο μπορείς να κάνεις μα όχι παραπάνω". 


Όσο σίγουρα μια φυλακή κλέβει από έναν άνθρωπο την ελευθερία του να διαλέγει ο ίδιος τις κινήσεις και τις πράξεις του, τόσο σίγουρα τον γδύνει από την αξιοπρέπεια ενός ανεξάρτητου ατόμου. Και από αυτή τη στέρηση, αναδύεται αυτή η χαρακτηριστική ατμόσφαιρα αποσύνθεσης, που κάθε φυλακή εκκρίνει - ένα αόρατο μίασμα έντασης, συντεθιμένο από μίσος και φόβο, απάθεια και πόνο, απεγνωσμένη ελπίδα και ανέκφραστη απόγνωση.


1 σχόλιο:

  1. Συμφωνώ στο "Η φυλακή μπορεί να είναι μια βρωμερή τρύπα, βυθισμένη σε κάποιο ξεχασμένο μπουντρούμι. Μπορεί να είναι μια βασιλική σουίτα, παρέχοντας κάθε άνεση και πολυτέλεια. Ανεξαρτήτως κύρους ή επιπέδου διαμονής, κάθε φυλακή στερεί στους έγκλειστούς της δύο ανεκτίμητα δικαιώματα - την ελευθερία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. "
    Αλλά εδώ πρέπει να πούμε ότι το ίδιο αυτή τη στιγμή συμβαίνει και έξω από τη φυλακή, στην κοινωνία που ζούμε τώρα. Το χειρότερο όμως είναι πως στη φυλακή πας για κάποιο λόγο συγκεκριμένο, ενδεχομένως αξιόποινο. Ενώ εδώ έξω,,,,, γιατί;;; Γιατί μας κόβουν τα πάντα;; Ζούμε σε μια διαφορετική φυλακή, και μάλιστα πληρώνουμε φόρους για να,,,, "ζούμε";;; Αν το σκεφτείς, είναι ανήκουστο να πληρώνεις το χώμα που γεννήθηκες. Κάναμε κανένα συμβόλαιο πριν γεννηθούμε ότι θα πληρώνουμε στη ζωή; Είναι πολύ απλά τα ερωτήματα, μάλιστα παιδικά θα έλεγα. Αλλά αναπάντητα, τουλάχιστον με μια απάντηση που να πείθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...